Välkomna!

Här beställer Ni Östra Torp GF:s egna kollektion.

Vänligen uppmärksamma att det inte är returrätt på tryckta produkter. Vänligen notera att om man väljer att ha både för och efternamn på sina produkter så finns möjligheten att namnet fördelas på två rader. Kläderna finns att prova hos oss i butiken (Korrehusgatan 3, Skurup).

Leveranstid

Beräknad leveranstid är 2-3 veckor från mottagen beställning, vid eventuella slutförsäljningar kontaktar vi Er inom kort.

Frakt och Leverans

För frakt och leverans av er beställning finns tre alternativ. Hämtas i butik (Korrehusgatan 3 i Skurup), hämtas hos förening och via DHL Servicepoint (avgift 99kr). Vid leverans till förening så hämtas kläderna hos Anna Fransson på Månstigen 4, Smygehamn. Där får man själv hämta sina kläder i en plastback som är märkt Östra Torp GF. Ring inte på.

Kontaktuppgifter

Action och Trend: Team 0411-40396, team@actionochtrend.se

Integritetspolicy

Vi värnar om våra kunders integritet. De personuppgifter vi sparar är för att göra er upplevelse på webbsidan så bra som möjlig och att ni ska vara nöjda med produkterna och våra tjänster. Vill ni läsa mer om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss eller läs mer under Sekretesspolicy webshop.