NÅGOT FÖR ALLA

 

Vårt mål är att samla allt du behöver för att klä dig – för vardag och fest, för en aktiv fritid och för en säker stil på arbetsplatsen – under ett och samma tak. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av kvalitativa produkter med det senaste inom mode, arbetskläder, profilkläder och sportutrustning till både vuxna och barn. Sedan våren 2016 erbjuder vi också ett brett sortiment av cyklar för både stora och små, samt vår egen cykelverkstad. Vi vill att det ska vara enkelt och bekvämt att handla hos oss. Därför har vi öppet veckans alla dagar och vårt härliga medarbetargäng – där varje karaktär har sina unika egenskaper och kunskaper – står alltid redo att hjälpa dig hitta rätt i vårt utbud. Välkommen in!

ACTION

Det senaste inom träning, funktionella sportkläder och utrustning – oavsett om du vill komma igång med träningen, är en van motionär eller idrottar på professionell nivå.

Se mer >

TREND

Stilsäkert mode för vardag och fest. Hos oss samsas trendiga modenyheter med klassiska favoriter för både dam, herr och barn.

Se mer >

Se mer >

TEAM

Lyft lagandan med utmärkta produkter. Allt för laget och föreningen – matchtröjor, supporterprylar och material märkt med klubbens emblem.

Se mer >

Våra klubbshoppar!

Klubb nr 2

Klubb nr 3

Klubb nr 4

KUNDREFERENSER